top of page
Training, consultancy, acting
&
Psychotherapie

"ipse" = "zijn"

​Met een breed en gevarieerd pakket van vormingen en begeleidingen bieden we aan bedrijven, scholen, instellingen, gezinnen en individuen krachtige ondersteuning in hun groei naar zelfrealisatie of op hun pad van continue innovatie.
 

We concentreren ons op 3 thema's: training en consulting van professionals, acting, psychotherapy.
 

Ipse bvba kan rekenen op zijn uniek team van gediplomeerde en gecertificeerde experten in de velden conflictbeheersing en veiligheid, onderwijs en opvoeding, psychologie en psychotherapie, communicatie en animatie.
 

We zijn een krachtige katalysator in processen van interne professionalisering, bij zoektochten naar preventie en herstel, bij projecten gericht op optimalisering.
 

Hierbij vertrekken we van eigen kracht, talent en competentie van bedrijven, overheidsinstellingen, personeelsgroepen, directieteams, vaders en moeders en hun kinderen.
 

U kunt kiezen uit klassieke lezingen, uitdagende trainingen, diepgaande coaching- en therapietrajecten en verrassende simulaties, improvisatie en animatie. 
 

Onze ordewoorden zijn kwaliteit en expertise, maatwerk en contextgerichte aanpak, pertinente vragen en heldere antwoorden!

  • ons doel: een krachtige ondersteuning bieden aan bedrijven, scholen, instellingen, gezinnen en individuen in hun groei naar zelfrealisatie of op hun pad van continue innovatie

  • ons aanbod: een breed en gevarieerd pakket van klassieke lezingen, uitdagende trainingen, diepgaande coaching- en therapietrajecten, verrassende simulaties, improvisatie en animatie. 

  • 3 thema's: training en consulting, acting, psychotherapy

  • ons team: gediplomeerde en gecertificeerde experten in de velden conflictbeheersing en veiligheid, onderwijs en opvoeding, psychologie en psychotherapie, communicatie en animatie

  • onze meerwaarde: een krachtige katalysator in processen van interne professionalisering, bij zoektochten naar preventie en herstel, bij projecten gericht op optimalisering

  • ons vertrekbasis: eigen kracht, talent en competentie van bedrijven, overheidsinstellingen, personeelsgroepen, directieteams, vaders en moeders en hun kinderen

  • onze ordewoorden: kwaliteit en expertise, maatwerk en context, pertinente vragen en heldere antwoorden!

"ipse" = "zelf"

training-consult-act

Training, consultancy, acting

Bedrijven en instellingen, scholen en instituten worden uitgedaagd om te evolueren en te innoveren. De experts van Ipse ondersteunen deze dynamiek met diepgaande contextgerichte trainingen en kwaliteitsvolle professionele consultancy. Zowel training als consult kunnen afzonderlijk aangevraagd worden. De combinatie van beide kan in sommige gevallen een sterke meerwaarde zijn. We overleggen graag met u om tot de best geschikte vorm van ondersteuning voor uw bedrijf of school te komen.

We versterken en optimaliseren interne professionalisering op het vlak van communicatie, diversiteitsmanagement, veiligheid, conflicthantering, (ped)agogiek en didactiek. We vertrekken hiervoor van eigen kracht, talent en competentie van leidinggevenden, teams en individuen.

Het belang van improvisatie en humor op de werkvloer wordt al te vaak onderschat. De animatie op evenementen, een verrassende teambuilding, een bezoek van een mystery guest ... zijn even zoveel kansen waar onze professionele acteurs een duidelijke meerwaarde bieden. Zelfs voor het versterken van uw eigen improvisatietalenten kan u bij ons terecht.

Psychotherapie

Psychotherapie

Psychotherapie

Zit je als ouder soms met je handen in het haar?

Is spreken en omgaan met je opgroeiende kind niet steeds makkelijk?

Heeft je kind het moeilijk op school, heeft het nachtmerries, is het onzeker, is het opstandig... ?

Vraag je je ook af: "Wat kan ik doen? Hoe breng ik dit ter sprake? Of zwijg ik er het beste over?"

 

Neem gerust contact op voor een eerste gesprek. We gaan dan samen op zoek naar de manier waarop ik jullie het beste kan helpen.

Contact
bottom of page