top of page
top

TRAINING,

CONSULTANCY,

ACTING

TEAM - PROJECTEN - PARTNERS

spring.jpg

PROJECTEN

Ipse schoot in 2013 als pril bedrijf meteen uit de startblokken. Die sterke dynamiek blijft ook nu, na 10 jaar, Ipse kenmerken.

De verscheidene samenwerkingsverbanden met nascholingsinstellingen en opleidingsbedrijven en natuurlijk de feedback van de vele deelnemers motiveren ons om ons aanbod uit te breiden en onze bestaande programma's te actualiseren.

Ons team wordt dan ook steeds groter. Zo kregen we versterking van acteurs gespecialiseerd in simulaties, trainers met expertise in Growth Mindset, OMdenken en Leren leren in de lagere school. Onze kleur- en stijlspecialist ontwikkelde de programma's over de kracht van kleuren en het belang van een goede (eerste) indruk. En na herhaalde vragen uit het veld, gaan we de uitdaging aan: vanaf nu zijn de meeste van onze opleidingen ook beschikbaar in het Frans en in het Engels!

Na de aaneenschakeling van hoogtepunten in de eerste vijf jaar van Ipse (partnerships met Eekhout Academy, CNO-UA, Attentia en opdrachten voor de FOD Justitie, de KBVB, een internationale handelsmissie naar Ivoorkust etc) dienden de volgende vijf jaar zich even beloftevol aan: simulaties voor CuteSolutions, communicatieve en psychologische coaching bij diefstal in ZEB-filialen (in samenwerking met ISM), motiverende communicatie bij CBC, animaties voor COCOMO ... wekten de belangstelling van weer nieuwe klanten. Zo ontwierp en realiseerde Ipse de acteursinterventies van een Security Awareness project voor een grote internationale speler op de financiële markt. Het bracht ons team in verschillende Europese landen. Onze bijdrage op het vlak van emotioneel welbevinden en de versterking van communicatieve competenties in de ontwikkeling van een geïntegreerd agressiebeleid voor een keten van grootwarenhuizen was één van onze grootste uitdagingen. 

Ook andere uitdagingen kwamen onze kant uit: sessies over stressbeheersing (met verwijzing naar OMdenken) kregen in de Franstalige versie 'Stress, Penser-flex!' bijzonder goede reacties, onze top-level uitrusting voor online sessies tijdens en na Covid verraste iedereen.

En nu we de mijlpaal van het 10-jarig bestaan van Ipse gepasseerd zijn, wat nu? Onze gekende opleidingen zoals over speelplaatsmanagement en de brede waaier over communicatieve dimensies allerhande blijven echte toppers. Bij dat alles staan de belangrijke pijlers rond animatie, acting, coaching en begeleiding evenzeer overeind! Malta, Lyon ... kregen ons op bezoek. En weer zetten we talent en energie in voor nieuwe onderwerpen: 'Gesprekken met jongeren over diversiteit en racisme', 'Eerste Hulp bij Zij-Instroom', 'Respect op de werkvloer' ...

Onze nieuwste uitdaging: een intensieve bijdrage aan het 3-jarige project COHEASY in samenwerking met G4S en onder de vleugels van de FD Justitie in de vele penitentiaire instellingen in België. 

 

En het verhaal gaat verder. Neem hier geregeld een kijkje.

Of volg onze activiteiten op de FaceBookpagina van Ipse bv. Zo blijft u helemaal mee.

wie
bottom of page